Agrarisch loonwerk

Sterk loonwerk in land- of tuinbouw. We kunnen u van dienst zijn met een compleet pakket aan werkzaamheden, met als specialisatie asperges, prei, en aardbeien. Of het nu gaat om grondbewerkingen, zaaien, planten, bemesten, gewasbescherming, rooien of oogsten van uw gewas. We hebben in ons machinepark uiteenlopende mogelijkheden om de werkzaamheden snel, accuraat en efficiënt uit te kunnen voeren.

  • Innovatie en efficiëntie, werken met GPS maakt optimaal gebruik van het beschikbare oppervlakte
  • Ervaring telt, al meer dan 85 jaar sterk in loonwerk.

Landbouw

De basis van groei is een goede bodem. Door de juiste bewerking uit te voeren behaalt u het optimale uit het gewas.

Grove tuinbouw

De grove tuinbouw is in onze regio sinds jaar en dag aanwezig, ons machinepark is hiervoor speciaal ingericht om elke klus te klaren. Door gebruik te maken van GPS kunnen we de beschikbare oppervlakte maximaal benutten waardoor er een hoger rendement wordt behaald.

De teelten waarin wij ons onder andere in bezig houden zijn asperges, prei, wortelen, kool en de rabarberteelt.

Boomkwekerij

Plantgaten boren op GPS, hoge capaciteit, juiste afstand en betere doorworteling van planten doordat er geen grondsmering plaatsvindt resulteert in een optimale groei van uw gewas.

Ook het boren voor pot-in-pot systemen en containervelden aanleggen behoort tot onze mogelijkheden.

Klein-/ zachtfruit

Pionier in het leggen van folie en/of worteldoek, vlakvelds of op ruggen.

Diverse breedtes, hoogtes en profielen van teeltruggen kunnen wij met ons deels zelf ontwikkelde machines snel en efficiënt vervaardigen. Ook gelijktijdig druppelslangen of T-tape in de rug of er op te leggen behoort tot de mogelijkheden.